Om NMC Produkter

Jag startade NMC produkter 2011. Efter 30 år inom El/Tele- och Databranschen som både installatör och säljare och med över 45 års erfarenhet i branschen hade jag några idéer på produkter som jag ville prova på marknaden. Gensvaret från kunderna har varit mycket större än jag någonsin kunnat drömma om. Idag erbjuder NMC både egenutvecklade och andra unika produkter som ger stabilare och säkrare installationer och som skapar ordning och reda på arbetsplatsen.

Vår produktionstid för nya produkter är 2-3 veckor, något vi är mycket stolta över och som bidrar till att vi kan erbjuda snabba lösningar på akuta problem. Genom att vi arbetar nära tillverkningsprocessen och samtidigt har en tät dialog med våra kunder, har vi möjlighet att skräddarsy modeller och lösningar utifrån era specifika önskemål och behov.

Vår ambition är att erbjuda och förädla vårt nuvarande sortiment samtidigt som vi tar fram fler smarta och prisvärda produkter av hög kvalité. Under ”Nyheter” presenterar vi varje månad våra nya produkter, så håll utkik!

Saknar du något i vårt sortiment? Har du ett specifikt behov men ingen lösning? Kontakta oss på NMC, lösningen finns närmare än du tror.

Bosse Jonsson

Ägare
NMC Produkter